Team

Bij Growing Muslim zijn we er trots op dat we een unieke en effectieve Islamitische Seksuele Opvoedingslesmethode hebben ontwikkeld. De methode is het resultaat van drie jaar harde werk en toewijding van ons team. Het is een innovatieve en moderne methode die rekening houdt met de culturele en religieuze aspecten van de doelgroep. Onze ontwikkelaars hebben zich gericht op het bieden van correcte informatie die overeenkomt met de Islamitische wetgeving, waarden en normen. Onze lesmethode is ontworpen om kinderen, jongeren en volwassenen in de Islamitische gemeenschap op een Islamitisch verantwoordelijke wijze voor te lichten over seksualiteit, gezondheid, veiligheid en relaties. De methode is uniek, omdat het met in achtneming van de Islamitische waarden en normen het onderwerp op een pedagogisch verantwoorde wijze overbrengt aan de kinderen en de jongeren.

Onze lesmethode is ontwikkeld door ons team van gespecialiseerde moslimontwikkelaars met uitgebreide kennis en ervaring binnen relevante vakgebieden. Ons team bestaat uit professionals die gespecialiseerd zijn in verschillende disciplines, waaronder Islamitische theologie, geneeskunde, pedagogiek, psychologie, onderwijs en onderwijskunde. Door deze combinatie van kennis en expertise hebben we een unieke en effectieve lesmethode kunnen ontwikkelen die relevant is voor kinderen, jongeren en volwassenen die op zoek zijn naar Islamitisch georiënteerde seksuele opvoeding. De combinatie van de verschillende vakgebieden stelt ons in staat om een holistische benadering te bieden voor seksuele opvoeding. Onze teamleden zijn niet alleen experts in hun vakgebied, maar hebben ook een diep begrip van de culturele en religieuze aspecten van seksualiteit in de Islamitische gemeenschap. Zij begrijpen de complexe uitdagingen waarmee veel kinderen, jongeren en volwassenen in onze gemeenschap te maken hebben als het gaat om seksualiteit en relaties.

Ons team heeft intensief samengewerkt om de Islamitische seksuele opvoedingslesmethode te ontwikkelen die we nu aanbieden. Hierbij is naast het gebruik van de Islamitische bronnen, gebruik gemaakt van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en methodologieën. Wij hebben nauw samengewerkt met ouders, leraren, kinderen en jongeren om ervoor te zorgen dat de lesmethode relevant en toegankelijk is voor iedereen. Door onze methodiek en gebruikte didactiek, maken wij deze informatie aantrekkelijk en begrijpelijk. Wij geloven dat seksuele opvoeding een integraal onderdeel moet zijn van de opvoeding van jongeren en door deze lesmethode op een juiste manier in te zetten, kunnen we bijdragen aan een gezondere en veiligere gemeenschap.

Naam

Specialisatie

Asma Bouhotan

Islamitisch theologe & Godsdienstleerkracht

Tuğçe Apaydin

Islamitisch theologe

drs. Hind Suhooli

Arts

drs. Asmae Tazi Hnyine

Arts

drs. Asmae Chahboun

Arts

Khosrow Karimi

Docent biologie, welzijn en gezondheidszorg

Baghdad Battoui

Docent biologie

dr. Sabrina Alhanachi

Onderwijswetenschapper & Orthopedagoog

drs. Ikram Hajji

GZ-Psycholoog & Orthopedagoog

drs. Nora Elyattioui

Pedagoog en Onderwijskundige

drs. Shazia Hussein

Gezinspedagoog

drs. Rahma Sbita

Gezinspedagoog

drs. Fatima Ahouch

Orthopedagoog

drs. Yasmina Achahboun

Orthopedagoog

drs. Afaf Sahraoui

Orthopedagoog

drs. Hanae Abraimi

Orthopedagoog

drs. Yasmina Ezzemmouri

Orthopedagoog

Mirella van der Weg

Pedagoog

Siham Belchahir

Pedagoog

Debbie Spronck

Sociaal werker

Ouarda Benjadi

Leerkracht PO

Rachid Benissaid

Leerkracht PO

Afbeelding:
Meld uw school aan!

Wilt u uw school aanmelden of heeft uw vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden