Growing Muslim

Growing Muslim is een Islamitische non-profit kennisinstituut. Wij zijn gespecialiseerd in Islamitische theologie, pedagogiek en onderwijs. Onze specialisten ontwikkelen en doceren lesmethoden en workshops, en ontwikkelen producten voor zowel onderwijsinstellingen als particulieren. Ons team bestaat uit hoogopgeleide moslimspecialisten die hun kwaliteiten, kennis en ervaringen inzetten voor de Islamitische gemeenschap.

Visie

Onze visie is een land waarin alle moslimkinderen kunnen opgroeien met een sterke Islamitische identiteit, gekenmerkt door waarden van bewustwording, liefde voor de Islam en een verankering in hun geloof. Wij streven ernaar om een positieve impact te hebben op de levens van moslimkinderen door hoogwaardige opvoedkundige content te leveren die hen inspireert, onderwijst en begeleidt op hun reis naar een dieper begrip van de Islam en een betekenisvol leven volgens de Islamitische principes.

Missie

Onze missie is om de Islamitische identiteit van kinderen en ouders te versterken en te ondersteunen. Wij geloven dat de opvoeding en educatie van kinderen de basis vormen voor een sterke en evenwichtige samenleving. Wij bereiken onze missie door hoogwaardige educatieve content te creƫren die de Islamitische normen en waarden ondersteunt. Onze content is zorgvuldig samengesteld om geschikt te zijn voor kinderen van alle leeftijden en is ontworpen om kinderen op een leuke en interactieve manier kennis te laten maken met de Islam. Wij bieden ook workshops aan voor ouders en leerkrachten om hen te helpen bij de opvoeding van hun kinderen en leerlingen. Door ons te richten op de kracht van educatie en opvoeding, hopen wij bij te dragen aan een samenleving waarin kinderen opgroeien tot evenwichtige individuen met een sterke Islamitische identiteit en waarin ouders hun kinderen kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling.

Afbeelding:
Meld uw school aan!

Wilt u uw school aanmelden of heeft uw vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden